Complete dienstverlening die staat als een huis!

Op zoek naar een enthousiaste makelaar in Midden Drenthe? Makelaardij het Raadhuis is er voor U!

Lees verder »

Hoe wordt onze service gewaardeerd?

Bekijk onze beoordelingen of geef zelf een beoordeling op de website "Wie is de beste makelaar?"

Lees verder »

Betrokken en deskundig!

...dat zijn de sleutelwoorden als het gaat om onze dienstverlening. Een dienstverlening die staat als een huis. We zijn u graag van dienst!

Lees verder »

Uitgelicht uit ons aanbod: sfeervolle luxe rietgedekte woonboerderij


Eemster 65 te Dwingeloo
Vraagprijs € 695.000,= kosten koper

In het buurtschap Eemster, temidden van natuurgebieden en vlakbij het gezellige brinkdorp Dwingeloo, staat deze zeer DEGELIJK gebouwde RIETGEDEKTE WOONBOERDERIJ op een perceel van ruim 2700m2. Deze ruim bemeten woonboerderij (circa 280m2 woonoppervlakte!) is in 1989 geheel opnieuw opgebouwd en in het jaar 2000 door de huidige eigenaar uitgebreid verbouwd. De rondom gelegen tuin met gazon, het authentieke bakhuisje én diverse terrassen biedt veel privacy en ruimte om te genieten van het buitenleven.

Klik hier voor de foto's en uitgebreide beschrijving.


Woningen gezocht om te verkopen!

De afgelopen weken hebben we weer een groot aantal woningen verkocht. Deze woningen stonden gemiddeld slechts 3 maanden te koop. Door een marktconforme vraagprijs te hanteren en de woningen optimaal te presenteren op Funda, hebben we dit resultaat kunnen behalen. Sommige woningen zijn zelfs boven de vraagprijs verkocht! Klik hier en we nemen contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook direct bellen op 0593-524344 om een afspraak te maken.Vlotte verkoopresultaten en prima Funda klanttevredenheidsscore: 8.9 !